• 3d formák vágása polisztirolhabból
  • Élvilágító táblák gyártása
  • Gépjármű dekoráció, gépkocsi feliratozás
  • Óriás méretű habbetűk, Giga méretű plasztikus felirat
  • Kiállítás, dekoráció
  • Plasztikus felirat, 3D habbetű
  • Világító feliratok, világító betű
  • Világító dobozok, világító képek

Cégtábla, reklámtábla, cégér készítés Budapesten

Miért használunk ma is cégtáblát?

A cégtábla mindmáig a legfontosabb reklámeszközök egyike. Ha jó egy cégér vagy reklámtábla, még a felületes szemlélőben is nyomot hagy.

Kérjen árajánlatot az info@marschall.hu e-mail címen, vagy az űrlapon keresztül!

Tehát akár a vezetés közben megpillantott cégtábla is visszatérő vásárlókat jelent!

Mi szükség van a XXI. században reklámtáblákra?

A hagyományos reklámeszközöknek még a virtuális áruházak korában sem lebecsülendő a szerepük. Egy jó cégér, egy szépen világított, rendezett kirakat, hatásos cégtábla látványa bevésődik, azaz megmarad a nézelődő vizuális emlékezetében. A valós térben változatlanul hat ránk minden vizuális effektus. Sőt! Minél nagyobb a ?zaj?, annál fontosabb a kifinomult, célzott megjelenés.

cégtábla, reklámtábla, cégércégtábla, reklámtábla, cégércégtábla, reklámtábla, cégércégtábla, reklámtábla, cégércégtábla, reklámtábla, cégér

Cégér??? Milyen szerepe lehet ma egy cégérnek?

Mondhatni legősibb kereskedelmi figyelemfelkeltő eszköz a cégér. Ez az, az olvasástudást vagy különösebb figyelmet sem feltételező vizuális üzenethordozó, amely ma is pontosan ugyanúgy hat, mint több száz évvel ezelőtt. A falsíkra merőleges cégtáblák, világítódobozok változatlanul meghatározói a mai városképnek. De nemcsak elhelyezkedésük, megjelenésük, hanem szerepük is hasonló. Gyorsan és félreérthetetlenül, messziről kell tájékoztatniuk, ugyanúgy, mint elődeiknek, hiszen egy-egy logó, embléma, forma, vagy akár csak arculati színmegjelenés korunkban is a leggyorsabban feldolgozható információ.

Milyen szempontoknak kell megfeleljen egy cégtábla?

Egy vizuális ingerekkel túlterhelt világban mind fontosabbá válik a jól megválasztott megjelenés. Milyen közegben, milyen felületen, milyen méretben, milyen technológiával jelenjen meg az üzenet? Sokszor a ?kevesebb több? elve érvényesül, de lehet, hogy éppen az elegáns, nagy hatást kiváltó változás a célszerű. Gondosan mérlegeljük a megrendelő szempontjait és az optimális megoldást nyújtjuk Önnek!

Hogyan készülnek a reklámtáblák?

A mai korszerű technológiákkal lehetőség nyílik dekoratív, az ön arculatához legjobban illő, egyedi cégtáblák, reklámtáblák készítésére.  Gépparkunk lehetővé teszi a precíz, igényes reklámeszközök gyártását, a névtábla méretű gravírozott réztábláktól kezdve egészen a monumentális méretű világító cégtáblákig.

Miből készülhet egy reklámtábla?

Nagy gondot fordítunk cégtáblák, reklámtáblák tartósságára, csak minden szempontból időjárásálló anyagokat használunk fel.

Íme néhány módszer a reklámtáblák készítésére:

Közvetlenül a kirakatüvegre ragasztott öntapadós fólia felirat, grafika.

A legegyszerűbb reklám, főleg akciók, újdonságok megjelenítésére használjuk. Promóciós céllal készülő reklámok esetén könnyen visszaszedhető, míg tartós céllal készülő dekorációk esetén hosszú élettartamú fóliákat használunk. Az öntapadós fóliából történő betűvágás (matrica) sok esetben a legegyszerűbb, legolcsóbb, legjobb megoldás.

Műanyag vagy alumínium hordozó táblán egyszerű öntapadós fólia felirat, grafika.

Az alaptábla minősége döntő a reklám tartóssága szempontjából. Az UV védett tömör, vagy habosított PVC lemez ma már elég olcsó alapanyag, de a reklámtábla merevsége szempontjából fontos, hogy megfelelő vastagságú anyagot válasszunk ki. Az alumínium táblák gyárilag festett, vagy szinterezett kivitelben kaphatók, de különleges szín esetén porszórással, színterezéssel lehet az alapszínt kialakítani. Különösen kedveljük a reklámtáblák alapjául a "kompozit aluminium" lemezeket, amelyek három rétegből állnak, két vékony, gyárilag színes felülettel ellátott aluminium lemez között polietilén mag. Ez az alapanyag nagyon merev, sima, esztétikus, UV védett felülettel rendelkezik, mely igen csekély súllyal párosul. Éppen ezen okok miatt ideális minden fajta cégtábla, reklámtábla, vagy cégér kialakításához.

Gravírozott tábla

Általában kis méretben, kapualjakban használható. Többnyire réztábla, vagy alumínium tábla az alapanyag, de olcsóbb kivitelben speciális kétrétegű műanyagot (szendvics anyag, gravír anyag) is használunk, melynek színe anyagminta skáláról választható. A gravírozott részek kifesthetők a megfelelő színekkel (kivéve a műanyag alapanyag).

3D Plasztikus feliratok közvetlenül a falra, vagy alaptáblára ragasztva

A plasztikus 3D feliratokat többféle anyagból készítünk. A legalkalmasabb anyagok a plexi, tömör és habosított kemény PVC, fa, alumínium, réz, (ezeket az anyagokat CNC marógéppel marjuk) vagy a polisztirolhab (habbetű), melyet számítógép vezérelt izzószálas habvágógéppel vágunk ki. Az anyagokat kombinálni is lehet egymással, például a polisztirolhab felirat tetejére réz, plexi, vagy alumínium borítás kerül.

Világító doboz, világító reklámtábla

A világító dobozok hátfala és oldalfala alumínium, az előlapja plexi, vagy feszített fólia (banner). Erre az előlapra kerül fel a translucent (átvilágítható) fóliából kivágott dekoráció. A fóliaválasztás nagy jelentőséggel bír, mert a megfelelően kiválasztott minőség és szín tudja csak garantálni az optimális hatást.

Világító betű

A világító betűdoboz betű alakú világítótest. Megkülönböztetünk direkt (előre világító) és indirekt (csak hátrafelé világító) betűdobozokat. Betű alakú dobozainkban korszerű, nagy fényerejű, kis fogyasztású LED diódákat használunk. A betűket plexi előlappal, alumínium- vagy rozsdamentes acélpalásttal és műanyag hátlappal készítjük.

Élvilágító tábla

Gravírozott víztiszta plexitábla, ahol a gravírozott részek világítanak. Leginkább beltérben alkalmazzuk, mert a plexilemez nagyon sérülékeny, könnyen karcolódik, és ahol megsérül ott világítani fog, éppúgy mintha gravíroztuk volna.

Kirakatba belógatva ideális világító reklám.

Cégér

A cégér egy olyan cégtábla, amit a fal síkjára merőlegesen szerelünk fel, így az kiáll a falból, ezért az utcán sétálva előbb rátéved a szemünk. A cégér lehet régies, az üzlet jellegére utaló szerszám vagy minta plasztikus megformázásával, láncon belógatva, vagy modern, világító reklám is.

Lehet teljesen egyedi reklámtáblát is készíteni?

Természetesen a fenti lista nem teljes, hiszen a technológiák egymással kombinálhatók, így rengeteg példát lehetne még felsorolni. Minden feladat más és más, megoldásukhoz megkeressük a tapasztalatok mutatta legjobb megoldást.

 

Kérjen árajánlatot az info@marschall.hu e-mail címen, vagy az űrlapon keresztül!

 

 

 
Nyomtatás

MARSCHALL DESIGN KFT.
Magyarország, 1108 Budapest,
Kozma utca 7/B
Mobiltelefon: +36 20 983 5533
Nyitva tartás: H-P: 8.00 - 16.30
E-mail: info@marschall.hu