• 3d formák vágása polisztirolhabból
  • Élvilágító táblák gyártása
  • Gépjármű dekoráció, gépkocsi feliratozás
  • Óriás méretű habbetűk, Giga méretű plasztikus felirat
  • Kiállítás, dekoráció
  • Plasztikus felirat, 3D habbetű
  • Világító feliratok, világító betű
  • Világító dobozok, világító képek

Kontúrmarás, gravírozás

Mire alkalmas a kontúrmarás?

A 3D feliratok készítése során gyakran tömör anyagokra  ? fémek, fa, műanyagok ? van szükség. A habbetűknél jobb mechanikai ill. optikai tulajdonságaik teszik őket alkalmassá világító feliratok előállítására.

Kérjen árajánlatot az info@marschall.hu e-mail címen, vagy az űrlapon keresztül!

kontúrmarás, gravírozáskontúrmarás, gravírozáskontúrmarás, gravírozáskontúrmarás, gravírozás

A leggyakrabban használt habosított PVC, plexi, fém alapanyagok  precíziós megmunkálásához a felület- és kontúralakításra  egyaránt alkalmas CNC-vezérlésű marógép áll rendelkezésre. Gerber marógépünkkel a  sign iparban használatos anyagok mindegyike, és egyes más fémek, faanyagok alkalmasak a feldolgozásra.

Mi készíthető kontúrmarással?

Elsősorban a feliratok, betűk, logók körvonalai mentén dolgozik a marógép, de  a darabok LED-világítást rejtő hornyokkal, peremeket és más formai kiképzést is kaphatnak általa. Ezen kívül minden más burkolat, alkatrész, sablon,  stb. is elkészíthető vele, amely síklapokra bontható. Plexi pulpitusok, védődobozok, displayek, polcok és egyéb kiállítási installációk, világító oszlopok vagy lámpák, és minden más térbeli alkalmazásra szánt eszköz, tárgy előállítható a marógéppel. A plexi megmunkálásban ma már elengedhetetlen a kontúrmarógép használata.

Mi készíthető gravírozással?

Másik megmunkálási technológiánk a hagyományos gravírozás. Ezzel  elsősorban névtáblák, cégtáblák, cégfeliratok készíthetők. E célra a speciális , több rétegű, két-vagy háromszínű gravíranyagok, illetve különleges, ötvözött fémlemezek a legalkalmasabbak. A látványos plexi élvilágítótáblák  is ezzel a technológiával készülnek. Gépünk méretei megengedik a nagyobb felületek kialakítását is. Segítségével akár 100 x 300 cm-es gravírozott élvilágító tábla is előállítható.

 

Kérjen árajánlatot az info@marschall.hu e-mail címen, vagy az űrlapon keresztül!

 

Nyomtatás

MARSCHALL DESIGN KFT.
Magyarország, 1108 Budapest,
Kozma utca 7/B
Mobiltelefon: +36 20 983 5533
Nyitva tartás: H-P: 8.00 - 16.30
E-mail: info@marschall.hu