• 3d formák vágása polisztirolhabból
  • Élvilágító táblák gyártása
  • Gépjármű dekoráció, gépkocsi feliratozás
  • Óriás méretű habbetűk, Giga méretű plasztikus felirat
  • Kiállítás, dekoráció
  • Plasztikus felirat, 3D habbetű
  • Világító feliratok, világító betű
  • Világító dobozok, világító képek

Kiállítás, rendezvény dekoráció

Kiállítás- és rendezvény-dekoráció?

Nincs árubemutató, nemzetközi vásár különleges kellékek, installációk vagy egyedi logók nélkül. De a művészeti tárlatok, alkalmi és állandó kiállítások, egyedi kiállítások teljes kivitelezése is ide tartozik.

Kérjen árajánlatot az info@marschall.hu e-mail címen, vagy az űrlapon keresztül!

kiállítás dekoráció, rendezvény dekoráció, kiállítás tervezés és kivitelezéskiállítás dekoráció, rendezvény dekoráció, kiállítás tervezés és kivitelezéskiállítás dekoráció, rendezvény dekoráció, kiállítás tervezés és kivitelezéskiállítás dekoráció, rendezvény dekoráció, kiállítás tervezés és kivitelezéskiállítás dekoráció, rendezvény dekoráció, kiállítás tervezés és kivitelezés

Speciális kiállítási kellékek, EXPO design

Fesztiválokon, konferenciákon, cégek külföldi EXPO - megjelenésein és hasonló, tömegeket vonzó rendezvényeken szükség van figyelemfelkeltő kommunikációs eszközökre, dekorációs kelékekre. Előadások, színpadok nem képzelhetők el pulpitus, logó, molinó vagy más háttér dekoráció nélkül. Nagy belmagasságú terekben vagy nagy területen zajló eseményeken nem elég átlagos méretű promóciós kellékekkel, nyomdai termékekkel részt venni. Az óriás habbetűk, plasztikus 3D feliratok, alkatrészek, termékek, különböző tárgyak, gyümölcsök, csomagolások stb. felnagyított makettjei nagyon hatásos látványelemek.  Leddel működő világító reklámok, élvilágító táblák, világító betűk használatával nagyobb figyelmet vonzhat  a standjára. Ezen kiállítási, dekorációs kellékek megtervezését és elkészítését is vállaljuk.

Rendezvények, egyedi kiállítások

Művészeti tárlatok, alkalmi kiállítások, bemutatók építése során egyedi tárlókat, installációkat, plasztikus tipográfiai elemeket, különleges felületeket, megvilágításokat készítünk az elképzelések vagy saját tervek szerint. Az egyedi művészeti kiállítások megvalósítását tervezéstől a helyszíni kivitelezésig vállaljuk. 

 

Kérjen árajánlatot az info@marschall.hu e-mail címen, vagy az űrlapon keresztül!

 

Nyomtatás

MARSCHALL DESIGN KFT.
Magyarország, 1108 Budapest,
Kozma utca 7/B
Mobiltelefon: +36 20 983 5533
Nyitva tartás: H-P: 8.00 - 16.30
E-mail: info@marschall.hu