• 3d formák vágása polisztirolhabból
  • Élvilágító táblák gyártása
  • Gépjármű dekoráció, gépkocsi feliratozás
  • Óriás méretű habbetűk, Giga méretű plasztikus felirat
  • Kiállítás, dekoráció
  • Plasztikus felirat, 3D habbetű
  • Világító feliratok, világító betű
  • Világító dobozok, világító képek

Extra vékony világító tábla, világító képkeret

Miért különleges az extra vékony világító tábla - világító képkeret - ?

Az extra vékony világító tábla 2cm vastag, szemben a fénycsöves világítódobozzal, amely 10-20cm.

Kérjen árajánlatot az info@marschall.hu e-mail címen, vagy az űrlapon keresztül!


Az extra vékony világítótábla minden környezetben elegáns hatású. Az extra vékony világítótáblák egyesítik a világítótáblák legjobb tulajdonságait, viszont nélkülözik a szokványos megoldásokból fakadó hátrányokat.
A világítótábla lelke a különleges, eloxált alumínium profil, amely maga hordozó-, rögzítő- és világítószerkezet is egyben. A profil megfelelő kialakításába rejtett nagy fényerejű LED-sor a befoglalt plexilap kerületén egyenletes, extra erős él megvilágítást biztosít.
A speciális fényszórási tulajdonságokkal rendelkező, úgynevezett előre világító plexi gondoskodik az egyenletes világítás eloszlásról. A plexi lemez az élein belépő fényt a ráhelyezett képen át továbbítja a néző felé.

extra vékony világító tábla, ledes világító tábla, reklámtábla, dekorációextra vékony világító tábla, ledes világító tábla, reklámtábla, dekorációextra vékony világító tábla, ledes világító tábla, reklámtábla, dekorációextra vékony világító tábla, ledes világító tábla, reklámtábla, dekoráció

Hol használható az extra vékony világító tábla?

Az extra vékony világító tábla beltéri alkalmazás, figyelemre méltó dekoratív megjelenése okán különösen alkalmas nívósabb helyiségek, irodák, irodaházak, üzletbelsők, kirakatok dekorálására.

Az extra vékony világítótáblában lehet cserélni a grafikát/képet?

Igen, a kép nagyon könnyen cserélhető.
A kép tulajdonképpen egy diafilm-szerűen világító hatású fólianyomat, amely tökéletes kontrasztot és színvisszaadást biztosít. Az eloxált alumínium keret nyitható része acél rugólapokkal szorítja az átvilágítható nyomatot és az elé helyezett speciális, csillogásmentes antireflex  takarólemezt. A tábla  élein kinyitható keret bárki által kezelhető, és a kép másodpercek alatt cserélhető benne, ez által bármely térben mindig változatos látványt nyújthat.
Az extra vékony világító tábla látszólag csupán egy átlagos képkeret, de bekapcsolva mintha egy napsütötte ablak nyílna mögötte. Minden igényes épület-, iroda- vagy lakásbelsőhöz stílusosan illeszkedik.

Sokat áramot fogyaszt az extra vékony világító tábla?

Egyértelműen nem. A tábla üzemeltetése még folyamatos használat mellett is gazdaságos, hiszen a nagy fényerejű LED-ek energiafelhasználása a legalacsonyabb, élettartamuk (akár 50 ezer! üzemóra) viszont sokszorosa még a legjobb kompakt izzókénak is. Elegáns, tiszta, takarékos, gondozásmentes és különlegesen szép megoldás a világítótáblák között.

Mekkora méretben gyártják a táblát?

Egyszerűen fogalmazva: amekkora méretre szüksége van. Nincsenek standard méretek, nem kell alkalmazkodni a szabványos (pl. A/3, A/2, A/0 stb.) méretekhez. Méretbeli korlát csak a felhasznált alapanyagok méreteit tekintve van, de ezek a méretek elég tágak ahhoz, hogy ne jelentsenek problémát.

Mennyibe kerül az extra vékony világító tábla?

A tábla ára nagyon sok tényezőtől függ, ezért az ár nem adható meg egyszerűen Ft/m2 formában. A legegyszerűbb, ha részletesen megírja az igényeit, esetleg mellékel hozzá fényképeket, vagy grafikus fájlokat, és rövid időn belül megküldjük önnek az árajánlatot.

Így is ismerheti: világító képkeret, világító kép, világító poszterkeret

Kérjen árajánlatot az info@marschall.hu e-mail címen, vagy az űrlapon keresztül!

 

 

Nyomtatás

MARSCHALL DESIGN KFT.
Magyarország, 1108 Budapest,
Kozma utca 7/B
Mobiltelefon: +36 20 983 5533
Nyitva tartás: H-P: 8.00 - 16.30
E-mail: info@marschall.hu